InterGalaktika

Jövőnéző (49)

Témák Hozzászólások Nemrég történt
Alpha

Az Eve Online lenne a jövö technológiájának kapuja?

Az EVE Online a CCP Games 2003-ban megjelent videójátéka. A játék egy űrben játszódó sci-fi MMORPG azaz csak interneten keresztül játszható…

Nyitotta Alpha

0 1 napja
Kocsis Ferenc

Bioveszély

Minden, ami a biológiai jellegű veszélyekkel és problémákkal foglalkozik a jelenben és a jövőben.Megbeszélésre ajánlott témák a teljesség i…

Nyitotta Kocsis Ferenc

0 Júli 28
Simon József

Festők, illetve illusztrátorok

Szevasztok! A galaktika 19, valamint a 29-es számának borítóján található képek alkotójára lennék kiváncsi. Ha valaki tud segíteni, azt meg…

Nyitotta Simon József

20 Júli 19
Simon József hozzászólt
GEA

Időutazás - időgép

Egyszer valaki azt mondta, hogy nem lesz dőgép. Vagy ha mégis, akkor mindig is volt. A múltban egy apró változás olyan láncreakciót kell e…

Nyitotta GEA

235 Júli 6
Falcsik László hozzászólt
Bandi

ŰRUTAZÁS

Gondoltam azért egy ilyen téma is elkélne:)

Nyitotta Bandi

270 Júli 5
Ketler Iván hozzászólt
Kocsis Ferenc

Polimorf anyagok hétköznapi alkalmazásai

Az Agent Portálon jelent meg 2009.12.16-án a következő cikk az emergencia, ágensek rovatban: Hogyan programozzuk az anyagot? A CMU, az Inte…

Nyitotta Kocsis Ferenc

5 Júli 2
Kocsis Ferenc hozzászólt
Szabó Dávid

Az orvoslás jövője.

Szerintetek miben lesznek másak a kórházak mint ma? Emberi tudomány kincsei fognak bennük lézeni? Napjainkban az emberek nagy részének csak…

Nyitotta Szabó Dávid

20 Júni 30
Kocsis Ferenc hozzászólt
Kocsis Ferenc

2012 - világvége lesz - vagy megint elmarad?

Megnéztem a 2012 és a Képlet című filmeket és utána meglepve vettem észre, hogy nincs a témában fórum az intergalaktikán. Pedig fontos kérd…

Nyitotta Kocsis Ferenc

35 Júni 30
Falcsik László hozzászólt
Kocsis Ferenc

Dollhouse

Bevallom őszintén, amikor megnéztem a Babaház című sci-fi sorozat első részét, nagyon káromkodtam, hogy voltak képesek a filmesek egy ilyen…

Nyitotta Kocsis Ferenc

47 Júni 12
Kocsis Ferenc hozzászólt
Alpha

Multiverzumok

A multiverzum egy hipotetikus fogalom, ami adott számú, egymással párhuzamosan létező, univerzumot takar. A különbözö univerzumokat a mult…

Nyitotta Alpha

14 Júni 11
Kocsis Ferenc hozzászólt

RSS

Reklám

Születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a(z) Galaktika Magazin   Powered by .

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni