Sorrend:
| Témák | Hozzászólások | Nemrég történt |
|---|---|---|
Az Eve Online lenne a jövö technológiájának kapuja?Az EVE Online a CCP Games 2003-ban megjelent videójátéka. A játék egy űrben játszódó sci-fi MMORPG azaz csak interneten keresztül játszható… Nyitotta Alpha |
0 | 1 napja |
BioveszélyMinden, ami a biológiai jellegű veszélyekkel és problémákkal foglalkozik a jelenben és a jövőben.Megbeszélésre ajánlott témák a teljesség i… Nyitotta Kocsis Ferenc |
0 | Júli 28 |
Festők, illetve illusztrátorokSzevasztok! A galaktika 19, valamint a 29-es számának borítóján található képek alkotójára lennék kiváncsi. Ha valaki tud segíteni, azt meg… Nyitotta Simon József |
20 |
Júli 19 Simon József hozzászólt |
Időutazás - időgépEgyszer valaki azt mondta, hogy nem lesz dőgép. Vagy ha mégis, akkor mindig is volt. A múltban egy apró változás olyan láncreakciót kell e… Nyitotta GEA |
235 |
Júli 6 Falcsik László hozzászólt |
ŰRUTAZÁSGondoltam azért egy ilyen téma is elkélne:) Nyitotta Bandi |
270 |
Júli 5 Ketler Iván hozzászólt |
Polimorf anyagok hétköznapi alkalmazásaiAz Agent Portálon jelent meg 2009.12.16-án a következő cikk az emergencia, ágensek rovatban: Hogyan programozzuk az anyagot? A CMU, az Inte… Nyitotta Kocsis Ferenc |
5 |
Júli 2 Kocsis Ferenc hozzászólt |
Az orvoslás jövője.Szerintetek miben lesznek másak a kórházak mint ma? Emberi tudomány kincsei fognak bennük lézeni? Napjainkban az emberek nagy részének csak… Nyitotta Szabó Dávid |
20 |
Júni 30 Kocsis Ferenc hozzászólt |
2012 - világvége lesz - vagy megint elmarad?Megnéztem a 2012 és a Képlet című filmeket és utána meglepve vettem észre, hogy nincs a témában fórum az intergalaktikán. Pedig fontos kérd… Nyitotta Kocsis Ferenc |
35 |
Júni 30 Falcsik László hozzászólt |
DollhouseBevallom őszintén, amikor megnéztem a Babaház című sci-fi sorozat első részét, nagyon káromkodtam, hogy voltak képesek a filmesek egy ilyen… Nyitotta Kocsis Ferenc |
47 |
Júni 12 Kocsis Ferenc hozzászólt |
MultiverzumokA multiverzum egy hipotetikus fogalom, ami adott számú, egymással párhuzamosan létező, univerzumot takar. A különbözö univerzumokat a mult… Nyitotta Alpha |
14 |
Júni 11 Kocsis Ferenc hozzászólt |
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
© 2010 Létrehozta a(z) Galaktika Magazin