Sorrend:
| Témák | Hozzászólások | Nemrég történt |
|---|---|---|
Keresek,veszek,eladok!Itt folyhat a cserekereskedelem! Nyitotta Akasha |
156 |
16 órája Molnár Robert hozzászólt |
Értéktelen a sci-fi a társadalomnak?Hogy megnyissam ezt a topicot, arra egy mai élményem inspirált. Egyetemen személyközi kommunikáció kurzuson egy érdekes játékot játszottunk… Nyitotta Dömös Zsuzsanna |
11 |
1 napja Ketler Iván hozzászólt |
InterGalaktikás találkozóKedves IG-sek! Egy páran összebeszéltünk itt az IG-n és szeretnénk egy nagy, közös InterGalaktikás találkozót szervezni 2009 nyarán (júniu… Nyitotta Benkő Marianna |
284 |
Márc 7 Aurora hozzászólt |
Ha vannak itt zeneimádók..Akkor dobja be mindenki a számára leginkább fontos, érdekes számot, zenét! szerintem a sci-fi, fantasy nem képzelhető el zene nélkül. Nosza… Nyitotta Szinai László ( Why ) |
150 |
Márc 7 Mike Thrawn hozzászólt |
Büszkeségek!Ide olyan fotókat, vagy leírásokat várok, amiket az évek folyamán gyűjtöttetek, és büszkék vagytok rá (vagy ha nem is, akkor is van!). Hajr… Nyitotta Akasha |
174 |
Márc 5 Benkő Ferenc hozzászólt |
SF letöltőhelyekNem tudom torrentet lehet -e írni, de addig is: archive.org - az internet archívuma, de régi filmek is vannak rajta, minden letöltés legáli… Nyitotta kaldvi |
9 |
Febr 7 Jabuci hozzászólt |
tetoválás témaSziasztok! Azért csatlakoztam, mert talán ti tudnátok nekem segíteni! Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyetlen, aki anno az első batman fi… Nyitotta Puyau Dániel |
0 | Okt. 24, 2009 |
weboldalajánlóItt azokat a weboldlalakt ajánlhatnánk másoknak, ami témába vág valamilyen szinten és sokakat érdekelhet. Elsőként Világfa SETIS, "káoszos"… Nyitotta Gekko |
4 |
Aug. 29, 2009 Lunarian Lunatic hozzászólt |
Parascooterclub.huSziasztok! Szertnék mindenkinek ajánlani egy oldalt, de főképp azoknak akik szeretnek robogózni. A Para Scooter Club egy interaktiv hír és… Nyitotta pordán gábor |
0 | Aug. 10, 2009 |
Szoftverajánló - ingyenprogramok - mert nem mind gagyi, ami ingyenes!Kedves barátom, Warson tanácsolta,hogy ne blogként hozzam fel a témát, hanem fórum témaként. Rengeteg ingyenes alternatíva van a fizetős pr… Nyitotta Szinai László ( Why ) |
18 |
Júni. 25, 2009 Szinai László ( Why ) hozzászólt |
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
Március 18, 2010 7pm-tól 8pm-ig – ABC
Március 21, 2010 10am-tól 4pm-ig – Sugár üzletközpont, Bowling pálya különterme
Március 30, 2010 7pm-tól 8pm-ig – ABC
© 2010 Létrehozta a Ningen: Galaktika Magazin Hozzon létre Ning hálózatot!
Bannerek | Probléma bejelentő | Adatvédelem | Használati feltételek