InterGalaktika

Válaszok ebben a témában

Sziasztok!

Bár elég reménytelennek tűnik, de azért megpróbálom. Szóval keresem Harrison Fawcett: Korona hatalma és Katedrális legendája című könyvét. Ha valakinek lenne eladó példány, szóljon!

Tom

Válasz erre

Szia
Az antikvarium.hu-n utána néztem, és találtam.Csak az a baj, hogy nincs raktáron és elő kell jegyeztetni magad!Ami annyit jelent, hogy ha beszerzik szólnak neked, és akkor meg tudod rendelni!De sztem nézz körbe más hasonló oldalakon is!

Válasz erre

Na, arra kíváncsi leszek, hogy ha jön értesítés az online antikváriumból (csak győzd kivárni ezekre a könyvekre), akkor majd mennyiért akarják eladni.
A Vaterán egyébként legutóbb a Katedrális legendája 16, a Korona 18 ezerért kelt el. Szóval nyitogasd a bukszát... :-)

Válasz erre

Mennyiért??? Jézus Krisztus... És ha belegondolok, hogy pár éve antikváriumban láttam ezeket... Egyébként hihetetlenül meglepő, hogy az ország különböző részein kell megfordulnia ahhoz az embernek, hogy jó könyveket találjon. Én Szegedről és Nyíregyházáról párhuzamosan veszek könyveket (és néha nagyon ritka darabokat potom áron). Ja, és gyakran ott van az orrunk előtt, amit keresünk, szóval nyisd ki jól a szemed,és nézz be minden kis lyuk antikba.
Az antikvarium.hu-hoz pedig ne fűzz sok reményt: 1) előjegyzésnél úgyse te vagy az első, így ha van is könyv, az előtted levő kapja meg először 2) ritkaságokra jegyeznek elő, szóval elég kicsi a felbukkanás esélye 3) tényleg elég borsos 1-1 kötet ára (persze nem ennyire).

Válasz erre

Nekem azért rendszeresen szoktak jönni az előjegyzéseim, persze előfordult már több esetben is, hogy visszajeleztem, hogy ez azért túlzás, ennyiért nem kell a könyv. Néha nagyon szemtelen árakat határoznak meg gondolván, hogy ha már előjegyezted, akkor biztosan nagyon kell, elviszed. Mindez persze nem csak a fent említett antikváriumra vonatkozik, hanem más, előjegyzéssel is működő online felületre is.
Emellett azért végeredményben pozitívak a tapasztalaim az előjegyzésekkel kapcsolatban, sok-sok esetben segített már régóta keresett könyvek beszerzésében.
A vidéki és fővárosi antikváriumok között ÓRIÁSI különbség van mind árban, mind preferenciában. Valóban úgy van, hogy egy pesti antikban az aktuális kultuszkönyveket csillagászati áron lehet csak megkapni, míg vidéken szinte fillérekért hozzá lehet jutni egy-egy ilyen példányhoz. Mindez ugyan nem törvényszerű, de a trend jól látszik. Nem tudom az e az oka, hogy nem figyelik eléggé a vidéki antikváriusok a trendeket, vagy egyszerűen más a vásárlóerő és nem tudják drágábban eladni a portékát.
A vidéki second hand piaccal nekem is hasonlóan jó tapasztalataim vannak egyébként (A halhatatlanság halála, első kiadás, 300 Ft - Salgótarján; 15 kötet Franklin Verne egyben, 10.000 Ft - Salgótarján; Végjáték, 400 Ft - Kaposvár; Galaktika 148, 250 Ft - Sopron; Galaktika 1-10-ig, 1.000 Ft - Eger; teljes Robur sorozat 1-16, 1.500 Ft - Veszprém; első kiadású Vonnegutok, Börleszk, Macskabölcső, Börtöntöltelék, 250 Ft/db - Veszprém) aztán még sorolhatnám.

Válasz erre

Megerősítem amit mondtál. Soproni lévén más környezetben kell megkeresnem azt, amit Budapesten jóval könnyebb megtalálni, igaz borsosabb áron.
Gondolom a second hand piac Nálad is a bolhapiacot jelenti. Nos most iderakok egy olyan kuriózumszámba menő könyvet, amiért biztos még az inyenceket is elfogja a sárga irigység. Le se írom mi az, nézzétek meg, és kérek egy kis véleményhalmazt, mekkora kincset találtam.
Ráadásul itteni profilunkba vágó mű.
Ja igen, 100 Ft-ért vettem.

Válasz erre

Ehhez csak gratulálni tudok. Szerintem ennek az értéke az egeket verdesi (de minimum 5 számjegyű).

Válasz erre

Remélem jó biztosításod van! :)))))))))))))))
(Elismerésem jó Lovag, ez igazi kuriózum...)

Válasz erre

Antikvarium.hu előjegyzései? Nekem már szóltak vissza elég ritka könyv megérkezéséről, elfogadható áron. Viszont az tuti, hogy bár a Korona hatalmát és a Katedrális legendáját is elég régen előjegyeztem, de tuti, hogy az első 20-ban sem vagyok. Az említett könyveket keresem elég sok helyen (szerintem mindenhol), de azért úgy gondolom, 10.000 Ft alatt is beszerezhetőek. Pl. figyeltem a Korona hatalmát a vaterán, (már 3-at is láttam, mind 15.000Ft, vagy fölött kelt el) ennyit én könyvért nem adok. A Cherubion kiadó fórumján viszont egy srác 3000 Ft-ért adta el, erről kb 15 perccel csúsztam le. Vagy összejön emebri áron, ha nem, csak kiadják valamikor újból. :)
Vidéki antikvárium? Nálunk (Békéscsabán) hibátlan állapotú Cherubion Scifi Exluzív könyvek (kb. 15 db) 300-700 Ft-ért voltak kirakva. Sajnos az említett könyvek nem voltak köztük. :(

Válasz erre

100 Forintért?...szerintem átvertek...rá van írva,hogy ingyenes melléklet...hehe! Elteszek néhány Metró újságot..ki tudja..talán jól jönnek még nyugdíjas koromban. Üdv!

Válasz erre

:))))))))))))
Van egy köteg piros madaras reklámújságom, most még százezerért odaadom, harminc év múlva hiába könyörögsz!

Válasz erre

Eladnék: pince lámpákat, sci-fi-be illő vegyi fényforrásokat, vegyi-kazánokat, akár részletre is.
Keresek: befektetőt, managert, motorkonstruktőrt, minden lelkes sci-fi fant, akik a Galaktikán nőttek fel és velem együtt megunták a nyomort. Elérhetőségem: "agoston10" vagy Mail: ramsect@t-online.hu

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Események

Március 2010
VasHKSzCsPSzo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a Ningen: Galaktika Magazin   Hozzon létre Ning hálózatot!

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni