InterGalaktika

Hibát találtál az InterGalaktikán? Valami nem működik? Vagy nem úgy, ahogy kéne? Netán ötleted, kívánságod, javaslatod van? Nosza, tedd közzé!

Címkék: hibák, intergalaktika, javaslatok, ötletek

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Nem volt nehéz észrevenni: nem működik a chat. (Pedig már egész kezdtem megkedvelni...)

Válasz erre

Nem működik a chat.

Válasz erre

(Jé, szia Warson!)

Válasz erre

Régebbi probléma: kódhibák miatt nem működik (a kezdetektől) a Nemrég történt doboz hírcsatornája sem, amelynek segítségével pedig órákat spórolhatna a netező.

Válasz erre

Öööö..megkérdezhetném, hogy miért nem működik a "chat"?..............

Válasz erre

Nem hiba de ergonómia szempontjából jó lenne, ha a chat meg az aktuálisan on-line emberkék listája sokkal feljebb kerülne

Válasz erre

A chat nem működése sajnos egy teljesen rajtunk kívül álló dolog, amin nem áll hatalmunkban javítani. A fejlesztők folyamatosan javítgatnak rajta, remélem egyre kevesebbet fog emiatt hibázni. Végülis az elején dög lassú volt, aztán a nevekben ékezethibák voltak - és ezek már kijavultak. Reménykedjünk, ahogy Yoda mester mondta...

Válasz erre

A chatet vagy a bal oszlopba tesszük, vagy a jobb oszlopba. Ha a bal oszlopba tesszük, akkor csak a címlapon fog megjelenni, mert csak ott van bal oszlop. Ezzel szemben ha a jobb oszlopba tesszük, akkor minden oldalon meg fog jelenni.

Most már csak az a kérdés, hogy lehet-e magasabbra tenni. Nos, az első három doboz (login, reklám, Ning promo) be van betonozva. Úgyhogy maximum eggyel lehetne feljebb tenni, ha pl megcserélnénk az Események és a Chat dobozt.

Ezt én azért nem szeretném, mert a chatelés nagyrészt nem SF témában zajlik, és hát ez itt meg ugye egy SF site lenne.... Ezért gondolom helyénvalónak, hogy az Események van feljebb.

Válasz erre

Ma éjjel jelenik meg egy új release, remélem abban javítani fogják. Ha nem, akkor majd nyüstölöm őket... :-)

Válasz erre

Ok, de a chat sztem mehetne akár bal oldalra is, hiszen aki chatel, nem lapozgat közben, vagy ha igen, megnyitja másik ablakban. (mondjuk én nem használom, csak egy javaslat volt - szal felőlem maradhat ott is :o)

Válasz erre

Csak egy ötlet:
Más fórumokon is láttam már olyan dobozt,ami azt a célt szolgálta,hogy akinek nem az oldal profiljához kapcsolódó megjegyzése,témája van,az azért meg tudja osztani a többiekkel,abban a dobozban.
Mivel épp nagytakarítunk,aktuális lenne egy ilyen doboz.
Csak egy ötlet.

Válasz erre

Hogyan tudom meg hogy válaszoltak e nekem arra a témára amihez hozzsászoltam?

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Születésnapok

Holnapi születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a Ningen: Galaktika Magazin   Hozzon létre Ning hálózatot!

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni