Régebbi probléma: kódhibák miatt nem működik (a kezdetektől) a Nemrég történt doboz hírcsatornája sem, amelynek segítségével pedig órákat spórolhatna a netező.
A chat nem működése sajnos egy teljesen rajtunk kívül álló dolog, amin nem áll hatalmunkban javítani. A fejlesztők folyamatosan javítgatnak rajta, remélem egyre kevesebbet fog emiatt hibázni. Végülis az elején dög lassú volt, aztán a nevekben ékezethibák voltak - és ezek már kijavultak. Reménykedjünk, ahogy Yoda mester mondta...
A chatet vagy a bal oszlopba tesszük, vagy a jobb oszlopba. Ha a bal oszlopba tesszük, akkor csak a címlapon fog megjelenni, mert csak ott van bal oszlop. Ezzel szemben ha a jobb oszlopba tesszük, akkor minden oldalon meg fog jelenni.
Most már csak az a kérdés, hogy lehet-e magasabbra tenni. Nos, az első három doboz (login, reklám, Ning promo) be van betonozva. Úgyhogy maximum eggyel lehetne feljebb tenni, ha pl megcserélnénk az Események és a Chat dobozt.
Ezt én azért nem szeretném, mert a chatelés nagyrészt nem SF témában zajlik, és hát ez itt meg ugye egy SF site lenne.... Ezért gondolom helyénvalónak, hogy az Események van feljebb.
Ok, de a chat sztem mehetne akár bal oldalra is, hiszen aki chatel, nem lapozgat közben, vagy ha igen, megnyitja másik ablakban. (mondjuk én nem használom, csak egy javaslat volt - szal felőlem maradhat ott is :o)
Csak egy ötlet:
Más fórumokon is láttam már olyan dobozt,ami azt a célt szolgálta,hogy akinek nem az oldal profiljához kapcsolódó megjegyzése,témája van,az azért meg tudja osztani a többiekkel,abban a dobozban.
Mivel épp nagytakarítunk,aktuális lenne egy ilyen doboz.
Csak egy ötlet.