Címkék: időutazás
...........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,????!!!!!!!
Bocsi, csak pótoltam pár elhanyagolható írásjelet néhány előző hozzászólásból. Sajnos az ékezeteket nem tudom külön idebiggyeszteni, meg aztán az még hülyébben nézne ki, mint a . , ? meg a !.
:-D
2000db írók általi könyv van meg, gondolat írást ütök éppen a gépre amit így is beszélek? Nincs szabály miként írjam a szavaimat nem KRESZ a nyelv írása hogy minden előre elfogadott (nyelvész szavai?). A gondolat akarati termék ha érted jó ha nem akkor is jó és te irányítod???Ezt a hozzászólásomat azok vegyék magukra, akiknek szól...
Gyerekek! Vegyetek elő: - 1 db magyar-magyar értelmező szótárt - 1 db magyar nyelvtankönyvet
- 1300 db magyar írók által írt alkotást,...
...aztán ha ezek mind megvannak, akkor jöhetnek a hozzászólások!
Bernátzki Lajos mondta:2000db írók általi könyv van meg, gondolat írást ütök éppen a gépre amit így is beszélek? Nincs szabály miként írjam a szavaimat nem KRESZ a nyelv írása hogy minden előre elfogadott (nyelvész szavai?). A gondolat akarati termék ha érted jó ha nem akkor is jó és te irányítod???Ezt a hozzászólásomat azok vegyék magukra, akiknek szól...
Gyerekek! Vegyetek elő: - 1 db magyar-magyar értelmező szótárt - 1 db magyar nyelvtankönyvet
- 1300 db magyar írók által írt alkotást,...
...aztán ha ezek mind megvannak, akkor jöhetnek a hozzászólások!
De közben mi is megöregszünk és meghallunk. Mint ő is és majd csak az unokáink látják az ő fényét. És ez nem idő utazás csak simán egy utazás a fénynek.
Hepp Iván mondta:Ez is időutazás:
Ha majd feltalálják a teleportot, akkor elteleportálnak egy embert nagyon nagy lámpákkal felszerelve valahova nagyon messzire az űrbe, és akkor Ő ott hadonászik meg ilyesmi, és mikor ideér a fénye(mert olyan nagy lámpákat visz magával) akkor Ő már halott lesz, mivel megöregszik és végelgyengülésben meghal (a lámpák helyett egy világító házat is odalehetne teleportálni hozzá, és akkor mondjuk abban él), de a száz év múlva élő emberek mégis látni fogják. Tehát Ő hozzánk képest mondhatni előrement az időben.
Érdekes a kezdeti ódzkodásból azért értés szokott lenni mindig így van a sokadiknál észre sem veszed olvasd hangosan akkor minden jó. Féreg járat nem fontos csak a szavak sorrendisége hogyan tudj utazni a lényegtelen ha nem etikett szerint írtad a szavaidat. A gondolat szabadsága az írás azt hogy nem érted sebaj nem azért van hogy értésben legyél rá mondtam a dolgaimat érdekel akkor fogd vidd haza azt dobd a kukába (hisz ott a helye)?Nagyon sokan megsértődnek az oldalakon, amikor megpróbálják figyelmeztetni, arra, hogy a gondolatait rendezett formában adja közre, mert mások számára az nem teljesen érthető. A fene sem akarja a másik gondolatát cenzúrázni vagy ne adj isten megváltoztatni. Nem várja el senki, hogy irodalmi igényű nyelvezettel írja le mindenki a gondolatait, csak azt, hogy az alapvető nyelvtani szabályokat betartva, legyen kifejtve a mondanivaló, mert enélkül értelmezhetetlen maga a gondolat is amit elvileg az illető meg szeretne osztani a társasággal. A meg nem értett mondat, nem ad lehetőséget a vitára sem, akkor meg teljesen felesleges leírni, hiszen nem lesz aki szembe tudjon szállni vele. Szeretek új hozzászólásokat olvasni, mert más látásmód szerint értelmezi a világot, a témakört, mint én. Ezekkel van amikor egyetértek, van amikor nem, de, ha meg sem értem, az azt jelenti, hogy vagy én nem vagyok elég fogékony, vagy értelmezhetetlen a mondandó.
Tartsuk be azt a néhány nagyon fontos szabályt, ami a magyar nyelvben kötelező és zárjuk le a vitát ebben a témában, ami arról szól, hogy kellenek- e a nyelvtanban ezek az alapvető megkötések.
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
© 2010 Létrehozta a(z) Galaktika Magazin