InterGalaktika

Ha az ember nagyon belemélyed a fizikába, akkor rájön hogy az ember, és a földön minden élőlény, sőt maga a föld is semmi.
A minap elég furcsát álmodtam, és belegondoltam, hogy az álmom szereplői is semmik.
Tovább gondolkozván arra jutottam, hogy van valahol egy élőlény. Ez az élőlény megálmodta a mi világunkat (univerzumunkat, mindent), és mikor Ő felébred mi tovább maradtunk a gondolataiban.
Tehát lehet, hogy mi csak egy furcsa élőlény kitalált barátai vagyunk.
Szerintem érdemes ezen elgondolkozni.
Nem?

Jó gondolkodást: Hepp Iván
(Ha valakinek van egy kis elütni való ideje nézze meg a blogomat, a www.heppivan.freeblog.hu)

Címkék: csak, ki, találva??, tényleg, vagyunk, vajon

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Hepp Iván mondta:
Viszont ha én visszautaznék az időben egy évet, majd főbe lőném akkori önmagamat, akkor rögvest eltűnne az időutazó énem, mivel már nincs aki időt utazzon, mivel az már meghalt. De ha nincsen aki időt utazzon, akkor nincsen lövés sem, szóval nem hal meg a múltbéli énem, tehát a jövőutazó énem ismét életre kel, és ismét lő, ekkor a múltbéli énemre ismét halál vár, míg az időutazóm ismét eltűnik, de akkor a múltam ismét él, stb.

Ezt az "időparadoxont" már sokan megénekelték, sokan fel is oldották, például kedvenc doktorom A halhatatlanság halála című művében is egy jól bevált feloldáshoz nyúl.

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a Ningen: Galaktika Magazin   Hozzon létre Ning hálózatot!

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni