Címkék:
Nagy valószínüséggel lesz de nem egy olyan dologért amilyenre gondolnánk. Valószínüséggel az édesvízért kezdődik majd háború a földön. Mert ebböl már most is kevés van és annak a kevésnek is a fele szennyezett így tehát érthető az ok. Csak az nem hogy mért nem próbálunk békésen tenni az ellen hogy kiszáradjanak forrásaink vagy a tiszta bővizű folyóink ne legyenek ciánnal szennyezve és így tovább. De háború kezdőthet majd a területért is mert a 2030-ra becsült népességszám eléri majd a 8000000000-ot ráadásul a Föld ennek midössze 1/3-át tudná csak eltartani. De ezzel még nincs vége a Globális felmelegedés követkesztében a jégsapkák teljes egésze kb. 2027/28-ra elolvad ezzel több száz állatfajt kipusztítva nem beszélve arról hogy ezzel a tengerszint körülbelül 4-5 métert emelkedne. Ami nem tűnik soknak de a világ legnagyobb városainak 4/5-e tenger,öböl vagy folyó partján nyugszik így eltünne Tokijo,New York,Dubai,London,Washington és még sorolhatnám mennyi nagyváros. Különben az embereknek a 3/4-e városban él és dolgozik. A lényeg ott van hogy ha most nem teszünk semmit késöbb úgyis megisszuk a levit. Még az is aki erröl nem tehet és a kérdsre a válasz az hogy tuti hogy lesz és eszt nem pesszimistaként mondom hanem realistaként. Nem tudom hallottak e arról hogy a világválságból legjobban az USA jutott ki nem véletlen. Emlékeznek 2001 egy szép napsütéses szeptemberi napjára én pontosan pedigmég csak ovodás voltam hallottam hogy az ovónénik éppen arról beszélnek hogy egy repülő cspódott a Word Trade Centre egyik tornyába akkor nem tudtam miről volt szó de este a hiradóban már arról számoltak be hogy egy több mint 100 emeletes épületeggyüttes összedőlt New York-ban. És hogy megtámadták amerikát meghogy repülő csapódott a Pentagon-ba is. Hát elmondom mi történhetett: felbéreltek pár balekot mert olyat bárhol találni. Hogy a családjukat elárasztják pénzel ha öngyilkos akcióba kezdenek. Természetesen válalták ígyhát felszáltak a 4 utasszállítógépre 2-őt a W.T.C.-be 1-et a Pentagon-ba és 1-et ami nem véletlen sose érkezett meg a White House-ba repítettek bele. De mért ez a 2 célpont a W.T.C. magyarra fordítva a Világ Kereskedelmi Központ az akkor beüthető világválság adatait tartalmazta ami enyhébb lett volna de az USA szenvedi meg a legjobban miután a gép becsapódott az összes adat megsemmisült és többezer ember meghalt. A többezer ember halála elég ok ahoz hogy irak ellen háborút inditsanak. A pentagon megtámadása szintén jó ürügy volt hogy háborút indíthassanak mert "Az irakiak megtámadták az USA legfontosabb katonai intézményét". És hogy mért nem capódott gép W.H.-ba egyszerű ok mert Bush és még sok "fontos ember" éppen az épületben tartózkodott így tehát a "terroristák" azt az utasítást kapták hogy repüljenek a földbe. Az Usa hamarosan támadást indított Irak ellen mint tudjuk. Irak televan olajjal ami nemmelesleg nagyon jó pénz. És a kedves Amerikaiak némi pénzzért segítenek helyrehozni a lakosoknak azokat az épületeket amiket ők le bombáztak pár hónapja igy tehát ez az egyész marha jó üzlet volt. És volt ezalatt idejük és erejük felkészülni az eltolódó válságra. És ez nem egy összeesküvés elmélet hanem a szintiszta igszság amit többéves nyomozás támaszt alá. Ha pénzért képesek az emberek ilyen dolgokat művelni akkor az életükért a harmadik világháború nem tulzás. Én csak aszt mondom hogyha így folytatjuk az emberiségnek lesz a legrövidebb történelme e Földön. Én a végén Shakespearetől idéznék: A természet varázsát ontja bőven a fűben a fában és a kőben. Ó nincs a földön oly silány anyag,mely így vagy úgy neszolgálná javad. De nincs oly jó melyben ne volna vész,ha balga módra véle visszaélsz. Útóirat: elnézést a helyesírási hibákért. NZSR.
Érdekes, miért ez a zsigeri Amerika-ellenesség. A szovjet időkből maradt volna? Sok közülük buta, nagyképű, de összességében azért nagyjából pont olyanok, mint bármely más népek a földön. Kicsit talán toleránsabbak, "vérükben van" a szabadság, de ez minden.
A világháború nem azt jelenti, hogy minden kontinensen folyik a háború. Az eddigi "világháborúk" alapvetően két szövetség között zajlottak, melyek mindegyikének több tagja volt. Világháborúnak azért hívták, mert több kontinens országai is tagjai voltak.
Harmadik világháború pedig szerintem nem lesz. Ami lesz, sőt már egy ideje van is, az a terrorizmus és az ellene folytatott harc.
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
© 2010 Létrehozta a(z) Galaktika Magazin