InterGalaktika

Kedves IG-sek!

Egy páran összebeszéltünk itt az IG-n és szeretnénk egy nagy, közös InterGalaktikás találkozót szervezni 2009 nyarán (június vége-július eleje), valahol távol a főváros morajától. Konkrét hely és időpont még nincs, ez a fórum most csak figyelemfelkeltés és informálódás céljából indul. Tehát várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen eljönnének egy kötetlen közösségi találkozóra! Szívesen fogadunk programötleteket, esetleg helyszínfevetéseket is. Arra mindenképp felhívnám a figyelmet, hogy ez nem hivatalos, tehát a Galaktika Magazin által szervezett rendezvény, hanem népi kezdeményezés (lenne)!!! ;)

Üdvözlettel:
a (leendő) szervezők

Egy kis kiegészítés 2010. évre:
A 2010. évre vonatkozó találkozó szervezése a 23. oldalon kezdődik, így ott és az azt követő oldalakon találjátok a legfrissebb infókat! A konkrét jelentkezést az esemény-oldalon tudjátok megtenni!

Címkék: buli, ig, társaság

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Helló Mindenkinek!

Eltelt egy év, és ismét nekikezdtünk egy InterGalaktikás Találkozó szervezésének.

A helyszín még bizonytalan, az időpont azonban szinte biztos: 2010. július 9-11. között várnánk mindenkit egy közös táborozásra.

Kérek mindenkit, akit érdekel a dolog, ne habozzon, jelezze a szándékát! A szervezést ismét a tavalyi banda vállalta magára, azaz Warsont és engem keressetek a kérdéseitekkel! Amint konkrét információnk lesz a helyszín vonatkozásában, azonnal jelentkezünk.

Várjuk az érdeklődők tömegeit, a következő információkig minden jót kívánnak

a Szervezők

Válasz erre

Érdekelni érdekel :-)

Benkő Marianna mondta:
Helló Mindenkinek!

Eltelt egy év, és ismét nekikezdtünk egy InterGalaktikás Találkozó szervezésének.

A helyszín még bizonytalan, az időpont azonban szinte biztos: 2010. július 9-11. között várnánk mindenkit egy közös táborozásra.

Kérek mindenkit, akit érdekel a dolog, ne habozzon, jelezze a szándékát! A szervezést ismét a tavalyi banda vállalta magára, azaz Warsont és engem keressetek a kérdéseitekkel! Amint konkrét információnk lesz a helyszín vonatkozásában, azonnal jelentkezünk.

Várjuk az érdeklődők tömegeit, a következő információkig minden jót kívánnak

a Szervezők

Válasz erre

Én már várom..:-) mondjuk úgy egy éve....
Remélem el tudok majd menni...

Válasz erre

Mariaanna :D azzonal szólj bátyusal már tűkön ülve várjuk :D

Válasz erre

Olyan helyen legyen ahol sok a zöld... hehe... és itt nem a marihónaljára gondoltam... hehe:-D
Meg akik a múltkor voltak mind jöjjenek.... Mert különben....
Pontosan!!!
:-D
(Viszek pálinkát, Chello jöjjön énekelni, Hackett elmélkedni, Lajos ki ne hagyja, Warson és családja nélkülözhetetlen, Andiék és Aurora must have, Mariann és Feri nélkül mit érek én, ahogy Máté Péter énekli) :-))))

Válasz erre

kádár zsolt mondta:
Olyan helyen legyen ahol sok a zöld... hehe... és itt nem a marihónaljára gondoltam... hehe:-D
Meg akik a múltkor voltak mind jöjjenek.... Mert különben.... Pontosan!!! :-D (Viszek pálinkát, Chello jöjjön énekelni, Hackett elmélkedni, Lajos ki ne hagyja, Warson és családja nélkülözhetetlen, Andiék és Aurora must have, Mariann és Feri nélkül mit érek én, ahogy Máté Péter énekli) :-))))

Ezt a gondolatmenetet kell követnem....höhöhö...
Mindenki jöjjön, akinek érkezése van, ide, hozzánk.
Különben (csak zárójelben, mert sajnos ez is az ország egyik széle), Sopronban van egy faszagányos, hálaisten kemping (ahol a VOLT fesztivál van), ott is el tudnám képzelni a bulit...ja, és igen sok bort tudnék hozni....

Válasz erre

Támogatom Lajosomat!!!
Remélem majd engem is támogat valaki :-))))

Válasz erre

Lajos sajnos eddig a VOLT fesztivál idei reperoárjában nem nagyon láttam olyat ami miatt a fesztivál idejére oda mennék :) De mindenképpen ha esetleg ott lenne a IG tali miatt .. nagyon szívesen látogatok oda vissza :) Jó emlékeket idéz az a város :)

Bernátzki Lajos mondta:
kádár zsolt mondta:
Meg akik a múltkor voltak mind jöjjenek.... Mert különben.... Pontosan!!! :-D (Viszek pálinkát, Chello jöjjön énekelni, Hackett elmélkedni, Lajos ki ne hagyja, Warson és családja nélkülözhetetlen, Andiék és Aurora must have, Mariann és Feri nélkül mit érek én, ahogy Máté Péter énekli) :-))))

Ezt a gondolatmenetet kell követnem....höhöhö...
Mindenki jöjjön, akinek érkezése van, ide, hozzánk.
Különben (csak zárójelben, mert sajnos ez is az ország egyik széle), Sopronban van egy faszagányos, hálaisten kemping (ahol a VOLT fesztivál van), ott is el tudnám képzelni a bulit...ja, és igen sok bort tudnék hozni....

Válasz erre

Mindenki megnyugtatása végett: úgy néz ki, hogy a Con mellett az IG talin is fellelhető leszek. Tudjátok, Gábor, a ritka állatfaj...

Válasz erre

Húú, ha ritka állatfaj, akkor vigyázunk majd rád, nehogy kipusztulj :-))))
Majd helyetted is pusztitjuk az agysejtjeinket...
...és az úri közönség táncol... hehehe

Válasz erre

Gábor is tudja pusztítani az agysejtjeit, nem kell félteni ;-)

Lajos, nekem tetszik a soproni találkozás ötlete is, csakhogy idén nem én, hanem Warson a helyszínfelelős, vele összebeszélhetnétek... Bár kicsit messze van, az odajutás bajos lenne Szegedről, de mivel még ott sosem voltam, azért bevállalnám :-D

Válasz erre

Szerintem Sopron nem lenne rossz Warsonnak sem. Az odajutás is egyszerűbb mint Mart...(ööö mi is volt a neve). Bár Szegedről tényleg macerásabb.
Döntsön a többség. De szerintem Sopronban máris van két "őslakosunk" Lajos, és Whysage ;-)

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a(z) Galaktika Magazin   Powered by .

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni