Helló Mindenkinek!
Eltelt egy év, és ismét nekikezdtünk egy InterGalaktikás Találkozó szervezésének.
A helyszín még bizonytalan, az időpont azonban szinte biztos: 2010. július 9-11. között várnánk mindenkit egy közös táborozásra.
Kérek mindenkit, akit érdekel a dolog, ne habozzon, jelezze a szándékát! A szervezést ismét a tavalyi banda vállalta magára, azaz Warsont és engem keressetek a kérdéseitekkel! Amint konkrét információnk lesz a helyszín vonatkozásában, azonnal jelentkezünk.
Várjuk az érdeklődők tömegeit, a következő információkig minden jót kívánnak
a Szervezők
Olyan helyen legyen ahol sok a zöld... hehe... és itt nem a marihónaljára gondoltam... hehe:-D
Meg akik a múltkor voltak mind jöjjenek.... Mert különben.... Pontosan!!! :-D (Viszek pálinkát, Chello jöjjön énekelni, Hackett elmélkedni, Lajos ki ne hagyja, Warson és családja nélkülözhetetlen, Andiék és Aurora must have, Mariann és Feri nélkül mit érek én, ahogy Máté Péter énekli) :-))))
kádár zsolt mondta:Olyan helyen legyen ahol sok a zöld... hehe... és itt nem a marihónaljára gondoltam... hehe:-D
Meg akik a múltkor voltak mind jöjjenek.... Mert különben.... Pontosan!!! :-D (Viszek pálinkát, Chello jöjjön énekelni, Hackett elmélkedni, Lajos ki ne hagyja, Warson és családja nélkülözhetetlen, Andiék és Aurora must have, Mariann és Feri nélkül mit érek én, ahogy Máté Péter énekli) :-))))
Ezt a gondolatmenetet kell követnem....höhöhö...
Mindenki jöjjön, akinek érkezése van, ide, hozzánk.
Különben (csak zárójelben, mert sajnos ez is az ország egyik széle), Sopronban van egy faszagányos, hálaisten kemping (ahol a VOLT fesztivál van), ott is el tudnám képzelni a bulit...ja, és igen sok bort tudnék hozni....
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
© 2010 Létrehozta a(z) Galaktika Magazin