InterGalaktika

Gondoltam, megérett az idő egy új játékra, melyben képekről kell felismerni egy-egy SF filmet. Kérés esetén újat is lehet betenni, és az adná a következő feladványt, aki az előzőt kitalálta.

A nyitó feladvány legyen ez:

Az eddigi filmekről készült lista itt olvasható.

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Karácsonyi lidércnyomás? [csak az utolsó kép miatt..]

Válasz erre

Szujó úr, öné a terep, ez valóban a Battle for Terra!

Válasz erre

Azért nem tippeltem erre, mert azt hittem még nem jött ki.
Kérdés: kijött már?
...

Benkő Ferenc mondta:

Válasz erre

A kérdésfelvétes alapvetően téves. Az igazi kérdés az: mikor számított Ferinek (vagy tegyük hozzá, bárkinek itt a fórumon), hogy kijött-e már egy film? ;-)

Ja, és kérünk egy új feladványt, Szujó úr!

Takács Gábor mondta:
Azért nem tippeltem erre, mert azt hittem még nem jött ki.
Kérdés: kijött már?
...

Benkő Ferenc mondta:

Válasz erre

Egyelőre talán irreálisan semmitmondó a kép, de aki látta afilmet, szerintem, rájön hamar.

Válasz erre

Ghost in the shell talán hirtelen ? :D

Válasz erre

Innocence?

Mike Thrawn mondta:
Ghost in the shell talán hirtelen ? :D

Válasz erre

Nem, akkor jöjjön a következő és ebből nagyyjából kiderül, hogy élőszereplős produkció.

Ne valami kultklasszisra gondoljatok. :)

Válasz erre

Dante 01?

Válasz erre

óhhh jaj:D:D pedig még volt pár semmitmondó screenshot. :D Pontosan. Dante 01. Nekem tetszett, de másodvonaló sci-fi. Tiéd a terep.

Válasz erre

Norbert, legközelebb majd nézd át a listát a feladványokról, mielőtt képet teszel fel, a Dante-01 ugyanis már volt.

Válasz erre

Szujó Norbert mondta:
óhhh jaj:D:D pedig még volt pár semmitmondó screenshot. :D Pontosan. Dante 01. Nekem tetszett, de másodvonaló sci-fi. Tiéd a terep.

Na akkor először is :-)
Nem kötekedésnek, csak a későbbi problémák elkerülése végett, van egy ilyen, hogy lista. Ezen a folyamatosan frissülő oldalon a feladványok megtalálhatóak. Többek közt a Dante-01 is (amit pont én adtam fel még anno). Érdemes minden feladvány előtt végigböngészni, nekem is volt már olyan, hogy valamit fel akartam adni aztán rátaláltam itt. (update: Feri megelőzött...)

Másodszor: igen, nem egy nagy film, kicsit elbaltázták a végét. De Dominique Pinon akkor is zseniális :-)

És harmadszor:

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a(z) Galaktika Magazin   Powered by .

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni