InterGalaktika

Gondoltam, megérett az idő egy új játékra, melyben képekről kell felismerni egy-egy SF filmet. Kérés esetén újat is lehet betenni, és az adná a következő feladványt, aki az előzőt kitalálta.

A nyitó feladvány legyen ez:

Az eddigi filmekről készült lista itt olvasható.

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Hékám, dehát ez a Begyűjtő/Returner/Ritanaaa - ami már volt, és pont a Kádár Zsolti adta fel!

Válasz erre

Benkő úré a győzelem...
Megdöbenve láttom hogy tényleg volt elnézést. otthoni gépen a kereső nem dobta ki. Mondjuk én mint Returner írtambe a magyar címét nem is ismertem. :S
Nos minden esetre Feri te jösz!!

Válasz erre

Annyi baj legyen - megszenvedtünk vele akkor is, most is. :-)

Itt pedig a következő feladvány látható:

Válasz erre

Senki? És ha szépen kérem?

Válasz erre

Attack of the Green Light (1992)?

Benkő Ferenc mondta:
Senki? És ha szépen kérem?

Válasz erre

Nem talált, de ha létezne a tippben megnevezett film, az tutira ugyanolyan ZS lenne, mint a jelenlegi feladvány:

Takács Gábor mondta:
Attack of the Green Light (1992)?

Válasz erre

Az átszüremlik a képekből, hogy ez egy újabb ZS-gyöngyszem. Egyébként meg a ZS-SF filmek 50% nem valamilyen "attack"? ;-)

Válasz erre

Fűrész?

Válasz erre

Gábor, nem mindig Attack of "valami random szörny" egy ZSfilm címe - néha csak annyi, hogy "valami random szörny" :-) Jelen esetben is csak egyszavas a cím, és bár nem a Fűrész, azért nem egy Hallmarkos családi SF:

Válasz erre

Ismét csak a képért: Unnamed?

Válasz erre

Rájöhetnék már, hogy nem vagyunk elegen ZSrajongók... Valami ismertebbet kellett volna. De ha már jött a tipp, akkor jön a kép is!

Válasz erre

Ördögűző ? :D ( csak a kép miatt )

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a(z) Galaktika Magazin   Powered by .

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni