Az Enciklopedia Galaktika kapcsán ebben a topikban lehet jelezni,
- ha valami nem, vagy rosszul működik,
- ha nem tiszta, hogy valamit hogyan kell vagy lehet megcsinálni,
- javaslatokat lehet tenni kategóriák, sablonok, elvek módosítására,
- vagy akár közösen új szabályokat lehet hozni
Solymosgyu: Ha bármely szócikknél a Szerkesztés linkre kattintasz, megnyitja neked a szócikk szerkeszhető szövegét. És akkor hozzáírhatsz egy mondatot. Vagy kijavíthatsz egy elütést. Aztán nyomsz egy "Elnőnézet"-et, és ha minden okés, akkor egy "Mentés"-t.
Vagyis az a szöveg, ami eredetileg benne volt, megmarad.
Valószínű, hogy nem az oldallal van a hiba, hanem az Explorer beállításaival, mert csak a lenti állapotsávban írta ki, hogy "Hiba az oldalon", majd szétnézek...A Windows Vista csodája: annyira biztonságos, hogy alig lehet valamit csinálni vele...
A spamszűrő miért dobja ki az általam létrehozott oldalon a bejegyzésem????
Nem dolgozom külső hivatkozással, csak saját állományból. Tudtommal senkinek nem sértem a jogait! Az is érdekes, hogy eddig minden egyéb, hasonló bejegyzésem rendesen elfogadta!
Nem lehet, hogy rossz a szűrőtök?
Ööööö... Az a helyzet, hogy te vagy a második, aki emiatt reklamál, és sajnos nem tudom, miről van szó. Sosem láttam még az emlegetett spamszűrőt, és nem tudom, mit vagy hogyan csinál. Sokat segítene, ha esetleg tudnál nyomni egy screenshotot, akkor látnám, mi történik pontosan, és utána tudnék nézni. Előre is köszi!
Csak egy észrevételt szeretnék tenni:
Az új szócikkeket kategorizáljátok! Adameknek ma reggel vagy 6-8 szócikkét kategorizáltam. Nem nehéz, és praktikussági okokat szolgál - különben nem lehet megtalálni az adott szócikket. Ha valamit nem tudtok, nézzétek meg más, már kész szócikkeknél.
További jó írogatást!