InterGalaktika

Az Enciklopedia Galaktika kapcsán ebben a topikban lehet jelezni,
- ha valami nem, vagy rosszul működik,
- ha nem tiszta, hogy valamit hogyan kell vagy lehet megcsinálni,
- javaslatokat lehet tenni kategóriák, sablonok, elvek módosítására,
- vagy akár közösen új szabályokat lehet hozni

Címkék: enciklopedia, wiki

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Solymosgyu: Ha bármely szócikknél a Szerkesztés linkre kattintasz, megnyitja neked a szócikk szerkeszhető szövegét. És akkor hozzáírhatsz egy mondatot. Vagy kijavíthatsz egy elütést. Aztán nyomsz egy "Elnőnézet"-et, és ha minden okés, akkor egy "Mentés"-t.

Vagyis az a szöveg, ami eredetileg benne volt, megmarad.

Válasz erre

Mariann: pontosan hogyan próbáltál képet beszúrni? És mi volt a hibaüzenet?

Válasz erre

Valószínű, hogy nem az oldallal van a hiba, hanem az Explorer beállításaival, mert csak a lenti állapotsávban írta ki, hogy "Hiba az oldalon", majd szétnézek...A Windows Vista csodája: annyira biztonságos, hogy alig lehet valamit csinálni vele...

Válasz erre

És olyankor mit kell csinálni ha beirok valamit valahova és később látom hogy már van róla irva.

Válasz erre

Miért nem tudok regisztrálni a saját, vagyis az itteni nevemmel???Azt írja ki, hogy nem érvényes felhasználó név(vagy mi??)
Ez így nem ér!!!:(:(:(

Válasz erre

Nekem is csak harmadjára sikerült regisztrálni!

Válasz erre

A spamszűrő miért dobja ki az általam létrehozott oldalon a bejegyzésem????
Nem dolgozom külső hivatkozással, csak saját állományból. Tudtommal senkinek nem sértem a jogait! Az is érdekes, hogy eddig minden egyéb, hasonló bejegyzésem rendesen elfogadta!
Nem lehet, hogy rossz a szűrőtök?

Válasz erre

Ööööö... Az a helyzet, hogy te vagy a második, aki emiatt reklamál, és sajnos nem tudom, miről van szó. Sosem láttam még az emlegetett spamszűrőt, és nem tudom, mit vagy hogyan csinál. Sokat segítene, ha esetleg tudnál nyomni egy screenshotot, akkor látnám, mi történik pontosan, és utána tudnék nézni. Előre is köszi!

Válasz erre

ez van előtte

Válasz erre

És ez mikor el akarom küldeni:

Válasz erre

Hello!
Ha a 'Robotok' cimkéhez akarok hozzá írni akkor azt hogy, hol lehet?

Válasz erre

Csak egy észrevételt szeretnék tenni:
Az új szócikkeket kategorizáljátok! Adameknek ma reggel vagy 6-8 szócikkét kategorizáltam. Nem nehéz, és praktikussági okokat szolgál - különben nem lehet megtalálni az adott szócikket. Ha valamit nem tudtok, nézzétek meg más, már kész szócikkeknél.
További jó írogatást!

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a(z) Galaktika Magazin   Powered by .

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni