InterGalaktika

Válaszok ebben a témában

mindig úgy gondoltam, h bármelyik Terry Gilliam filmben van valahol egy malacfej.
a 12 majomban biztos volt, de a brazilban ez a kép tévesztett meg:

valaki világosítson fel.. tévképzetem van? vagy tényleg..

minap volt egy gyűjtés diggen[?] a pneumatikus csőpostákról, amiket már a XIX. század óta fejlesztenek... viszont nekem mindig ez a film fog beugrani..

Válasz erre

Az ElectriClerk író-kalkulátor-pittyegő masina, mely egy 1923-as Underwood írógépből és egy működőképes Macintosh PC-ből állt:

ami most egyből eszembe jut:
a legparább az volt, mikor Sam Lowry [J.Pryce] elmegy a vallató haverjához [M.Palin], gyerek játszik a karácsonyfa alatt, ugyanott egy írógép a vallatás szövegét pötyögi ki automatikusan.. :D
a leggyönyörűbb metafóra: robert de niro, aki egész életében a hivatalos utak megkerülésével küzd a papírok ellen, egyre több újságpapír tapad rá, teljesen belepi, Lowry odaszalad, h mentse és csak papírokat talál a helyén. gyönyörű..
   egy évvel az 1984 után készült el. picit hajaz is rá, de míg az 1984-ben együtt lehet érezni a szereplőkkel, - tudják, h egy rendszer csavarjai -, addig ez a film kívül tart minket. azt látom, h a szereplők össze-vissza futkosnak, saját játszmáikkal törődnek, de a teljes egészről fogalmuk sincs. ezzel az őrületbe kergetik a nézőt. nagyon para....

Válasz erre

Egyik kedvenc filmem. A nyitó álomjelenet + ébresztőóra + nyüzsgő munkahely + zene.... Kész.

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a(z) Galaktika Magazin   Powered by .

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni