InterGalaktika

Í, az új G papírja egy hálaisten. A borítóillusztráció meg a legjobbak közt van. Na, gyorsan kitalálok valami himihumi röpdolgozatot, és vetem magam az olvasásába is belefele.

Címkék: galaktika

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

Még nem olvastam, de végre papíron van nem nejlonzacskón!

Válasz erre

Már megjelent? Nem láttam hírt...és még nem is jött meg a postaládába. Így kicsiben jónak tűnik a címlap.

Válasz erre

Az még hagyján, de én már ott tartok, hogy szavaznék, oszt szavazás meg egy szál se.

Válasz erre

Szerintem iszonyat jó ötlet volt ez az új papír...............

Válasz erre

A papír tényleg f*sza, a borító igen tetszetős, de ha még egyszer reklámkiadványt találok belehajtogatva, hogy kitágítsa a közepét, úgy lemondom az előfizetésem mint a szél...

Válasz erre

Inkább legyen reklám, mint ne legyen Galaktika. A reklámot egy laza mozdulattal bevágni a kukába és kész...ennyi.

Warson mondta:
A papír tényleg f*sza, a borító igen tetszetős, de ha még egyszer reklámkiadványt találok belehajtogatva, hogy kitágítsa a közepét, úgy lemondom az előfizetésem mint a szél...

Válasz erre

Gabez mondta:
Inkább legyen reklám, mint ne legyen Galaktika.
Ez így kissé ki van sarkítva...nehogy már ezen múljon egy folyóirat léte! (Éppen eléggé megviseli szerencsétlen példányt a postaládámig vezető útja, nem kell még rásegíteni az amortizációjára.)

Válasz erre

Nekem nem volt benne semmi...
:-|

Válasz erre

Hihetetlen!...meghallgatásra került egy több éves óhajtás! Szupi a papír...köszi!

Válasz erre

A papír jobb lett és így lámpa fénynél is lehet olvasni mert nem fénylik. Igaz csalóka volt mert sokkal vastagabbnak tünt a megszokottnál.
A novellákról egy pár szót legalábbis annyit amennyi bennem megragadt.
Antal József: Vénuszlakók -A kutya
Már most leírom ez a történet tetszett a legjobban ebből a számból. Hiszen bemutatja hogy mi emberek akár milyen magasztos eszmékkel indulunk az erőszak a sajátunk marad. Az új élethelyet ismét ˝˝vérrel˝˝ kell megszentelni.

Ramón Garza Wilmot: Az ötödik lovas
Ilyen világ felé haladunk , de talán a tudósok kicsit előrelátóbbak (persze hogy nem)

J. G. Ballard: Halálos zuhanás
Az emberi kapcsolatok problémái ehhez hasonló vagy még rombolóbb tettekre is képesek

Kir Bulicsov: Az üres ház
Sajna azt kell írnom ez a történet a leggyengébb azért sajna mert Bulicsov az egyik kedvencem...A történet az érdekes , de a megvalósítása összecsapottnak tünik.

M. T. Cricket: Bármelyik pillanatban
Világvége bármelyik pillanatban... nem is tudom mit csinálnék ez is egy ötlet...

S. C. Sykes: A Cyphertone
Ez a világ már eljött, hetente jönnek az új technikai dolgok és aki nincs képben az elveszett...nem az életben

A többi cikkről is pár szót. Örülök a könyv kritikáknak amik visszatértek. Az elfogyó vízről szóló cikk elég nyomasztó lett ráadásul pont Harrisontól olvastam a Helyet, Helyet c. könyvet így együtt nem dobták fel a hangulatomat.( kitünő a cikk!)
Összesítve ezt a számot gyengébnek éreztem a múlt havinál pedig a világvége hangulattól többet vártam.
( és nincs elrontva a következő szám megjelenési dátuma)

Válasz erre

Arra nem lehetne szavazni, hogy melyik novella a legvérlázítóbb? Most lenne tippem. Ez az Ötödik lovas kábé annyira húzott fel, mint a múltkor Pétert A zsineg. Komolyan, még egy ilyen erőltetett, szenvelgő, enervált, teátrális, lapos zagyvaságot rég olvastam. A műfaj direkt megcsúfolása. És annyira tolakodóan amatőr, hogy még csak véletlenül sem foglalkozik azokkal az eseményekkel, amikor valami konkrétan történik is a sztori folyamán. Azokról mintegy mellékes háttérleírásokat kapunk, a "cselekményt" meg főleg a főszereplők égbekiáltóan közhelyes lelki tusakodásai teszik ki, amik mögött hihetetlenül hamis és talajtalan a moralizálás. De legalább hosszadalmas és zsibbasztóan unalmas. Ez maga a novellává gyúrt modorosság. Ennyire ne szálljon már alant a színvonal! Esetenként se.
Ellenben a Bulicsov novellával nekem sok bajom nem volt, sőt.
Sajnos a díjismertetők a végén kezdenek elszakadni a tényeges tartalomtól. Szívesen olvastam volna pl. az Aelita díjról, ha már van ilyen szerző és szomorú, hogy pont a magyar Zsoldos Péter díj leírását nem láttam még egyszer sem.
A papír viszont tényleg csillagos ötös. Köszönjük!

Válasz erre

Várjál, Tamás, milyen zsineg, most nem tudom, hogyan kell előkeresni a régebbi szavazásokat, de valami olyasmi rémlik, hogy a múltkor a zsineg kapta a második legtöbb szavazatot. Szerintem valakik direkt engem akartak szívatni ezzel, remélve, hogy hátha majd a guta miatta megüt.

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Reklám

Események

Március 2010
VasHKSzCsPSzo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2010   Létrehozta a Ningen: Galaktika Magazin   Hozzon létre Ning hálózatot!

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni