Ajándékok

Ajándék

Ida még nem kapott egyetlen ajándékot sem.

Ajándékozd meg!

 

Ida oldala

Nemrég történt

Ida hozzászólt Sci-fi 'Milky Way' című csoportjához
"volt ősrobbanás. most tágul a világegyetem. Ha a táguló energiák elfogynak, az   összehúzó energiák lépnek a helyébe. újra egy lesz minden."
Márc. 25, 2012
Ida üzenetet hagyott Kocsis Ferenc számára
"gyurcsok nagy hibát követett el"
Márc. 25, 2012
Kocsis Ferenc és Ida barátok lettek
Febr. 15, 2012
Ida üzenetet hagyott Kovács Andrea számára
"SEMMINEK SEMMI ÉRTELME VÉGE A VILÁGNAK MINUSZ HARMINC HATVAN FOK HIDEG ITT . SSZEPTEMBERTÖL."
Febr. 13, 2012
Ida válaszolt Efraim Staub 'Volt-e ősrobbanás' című témájára a(z) Milky Way csoportban
"Volt ősrobbanás.Most tágul a világegyetem. Ha elfogynak   a tágulást előidéző energiák, az összehúzó energiák lépnek a helyébe és újra…"
Febr. 13, 2012
Ida üzenetet hagyott Kocsis Ferenc számára
"Akkor ezt megtárgyaltuk.  Azt mondja Gyurcsok,  magyarországon  miinusz        40,60 fok hideg lessz, ő Tudja. "
Febr. 13, 2012
Ida válaszolt Kocsis Ferenc '2012 - világvége lesz - vagy megint elmarad?' című témájára
"Én azt hallottam, jön a Nibiru bolygó. Drunvalló Melchiedek szerint, három nap, vagy háromszáz óráig sötét lesz. Gyurcsok szerint, Magyarországon minusz 40, 60 fok…"
Júni. 24, 2011
Kocsis Ferenc üzenetet hagyott Ida számára
"Akkor ezt megtárgyaltuk."
Júni. 28, 2010

Profil info

Rólam:
A fény családjának renegát tagja. Rendszerromboló. Szakterület: a tudatosság rendszereinek megváltoztatása a szabad akarat zónájában. Hívjon.
Kedvenc filmek
Csillagok háborúja, összes rész.
Párkapcsolat:
Kapcsolatban

Üzenőfal (6 hozzászólás)

Csak a(z) InterGalaktika tagjai írhatnak hozzászólást

Csatlakozzon a(z) InterGalaktika hálózathoz

10:55pm-kor Június 28, 2010-n, Kocsis Ferenc írta…
Akkor ezt megtárgyaltuk.
12:12am-kor Június 28, 2010-n, Kocsis Ferenc írta…
Szóval nem szélvészként menekülni kell, hanem megállni és végig gondolni a dolgokat. Csak azért, mert ideiglenesen testben lakunk, 3D-be szorítva, még nem vagyunk lükébbek az odaát dekkolóknál. Én legalábbis nem érzem emiatt hátrányban magam.
Földönkívüliekkel, túlvilágiakkal, istenekkel és mindenkivel szemben csak egy szabály van: messziről jött lény azt mond, amit akar. Ellenőrizni kell mindent, aztán meglátjuk. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki igaz vagy hamis, meg holmi megérzésekhez. A világban minden relatív, a megérzések változnak, manipulálhatók. A józan paraszti eszet sokkal nehezebb becsapni, főleg ha nem a padláson hever.
12:12am-kor Június 28, 2010-n, Kocsis Ferenc írta…
Én valami teljesen másra gondoltam, nem a meggazdagodásra!
Mondok egy példát, konkrétan, miért illetem mostanában kemény szavakkal a túlvilágiakat. Főleg őket, nem az itteni médiumokat meg az imádóikat. Sok évvel ezelőtt sok médiumi szöveget elolvastam és beszéltem a témáról olyanokkal, akik fülig benne voltak.
Köztudomású volt, hogy az egész Földön minden médiumon keresztül minden szellem ugyanazt válaszolja arra a kérdésre, hogy telik az idő a túlvilágon. Mindenki azt mondta: "Itt nincs idő. Minden egyszerre van." Ezért aztán, a sok független forrásból megerősített infó miatt ezt mindenki készpénznek vette.
Engem kivéve. Valami zavart ebben és addig kutakodtam, míg ki nem derült, hogy ez így nem igaz. Szimpla ostobaság. A 4D-s túlvilágon is van idő. Minden egyszerre van, ezt mindenidő állapotnak kéne nevezni, nem nincs időnek.
Következtetések:
1. Mindenki rosszul tudja a túlvilágon, tehát mindenki süsü. Mondjuk ez nem újdonság, mert a földiek is javarészt buták mint a tök. Na de hogy odaát is ennyi legyen a szellemi színvonal? Akkor talán nem nekünk kéne tőlük tanulnunk, hanem nekik tőlünk, ha én itt lazán lenyomom a sok szakszellemet észben. Szóltam is az odaát lévő kollégáknak, hogy ejnye-bejnye, hát szabad ilyet hazudozni? Senki nem kommentálta a dolgot és a matematikai, fizikai levezetésemre nulla cáfolat jött odaátról, vagyis elismerték, hogy igazam van (kelletlenül). Ha ugyanis tévedek, akkor szinte mindig szólnak, mert odaát azért figyelik mit művelek, olvassák a kutatási anyagaimat, még többen, mint a földiek. Ez is milyen érdekes, de ne menjünk bele...
2. Mindenki hazudik. Kollektívan, egy előre megtervezett cél érdekében. Gátlástalanul átkúrják a buksinkat, főleg mert hagyjuk. Rajtam kívül senki nem vette magának a fáradtságot, hogy utána gondoljon a kapott információknak, csak ették nagy kanállal. Kérdés: mi célból manipulálnak minket és tartanak tudatlanságban, akadályozva a fejlődésünket, hátráltatva a tudományunkat?
10:35pm-kor Június 25, 2010-n, Kocsis Ferenc írta…
Több hiszékeny barátomat megszívatták annak idején, részben kamu-médiumok, részben hazug túlvilági szellemek, akik az igazi médiumokon keresztül mindenfélének kiadták magukat. Hiába jeleztem nekik, hogy figyu, ez akkora kamu lesz, mint egy ház, kilométerekről bűzlik, nem hallgattak rám. A túlvilágiakban ugyanúgy nem lehet megbízni, mint a földi politikusokban. Mert a fele sem igaz, meg az ellenkezője sem.
Figyelj oda arra, hogy ne tudják a szövegelésükkel elvonni a figyelmed a saját dolgaidról. Függőséget próbálnak kialakítani, hogy utána hatékonyabban manipulálhassanak.
Amúgy a földönkívüliek is nagy francok, ott is vannak mindenfélék. Ezt onnan tudom, hogy volt olyan előző életem, amikor távoli bolygókon éltem és ott láttam ilyen dolgokat. Egyes fajok nagyban játszanak, egész bolygókat szívatnak meg és a poén sokszor csak évszázadok múlva fog ülni, amikor már semmit sem tehetnek az áldozatok ellene. Igazából fogalmunk sincs, milyen nagyhatalmi, csillagközi játszmák zajlanak a fejünk fölött és mi lesz a vége partinak. Jobb óvatosnak lenni mindenkivel szemben.

Emlékszel még a Hale-Bopp üstökös ügyére? Hogy egy kaliforniai szekta tagjai kinyírták magukat, mert a vezetőjük azt mondta, hogy az egy űrhajó, ami a holtakat szállítja?
Elárulom: a hír igaz volt. Csak nem úgy, ahogy a szektások gondolták. Az egy ősi űrhajó roncs volt, a fedélzetén rengeteg hullával. Baleset érte őket és mind meghaltak. Szóval tényleg holtakat szállít, de nem úgy, hogy majd a földi hülyegyerekek fölszállhatnak rá, oszt uccu neki galaxis! Gondolom, amikor a túlvilágon megtudták a halál angyalaitól, hogy átverték saját magukat, rendesen megkergették a prófétájuk lelkét az asztráltérben és kirugdosták a barmot a tisztítótűzbe. :-)
2:47pm-kor November 18, 2009-n, Kovács Andrea írta…
Szia!
Bocsánat, a kései válaszért, ritkán jutok nethez.
Kata már régen nem IG-s, hellyel közzel eljön az SF-bográcsozásokra, de tudtommal jelenleg nem aktív egyik sci-fi portálon sem.
Tatár Józsefről semmit sem tudok.
Üdv.
Andrea
5:41pm-kor Szeptember 10, 2009-n, Vörös Gyöngyi írta…
Hibás célból szövődnek.
 
 
 

Facebook

Video

  • Video hozzáadása
  • Az összes megtekintése

Fotó

Töltődik...
  • Fotók hozzáadása
  • Az összes megtekintése

InterGalaktika banner

Töltődik...

Reklám